Passa al contingut principal

Planificació de la plantació dels arbres apadrinats el proper diumenge 28 de febrer

Moltes gràcies per haver apadrinat un arbre del nou espai verd de la Casella de Torregrossa!

Us enviem aquest correu per planificar el dia de la plantada dels arbres/arbustos de totes i tots els que heu apadrinat un arbre el pròxim dia 28/02/2021 al mateix terreny de la Casella de Torregrossa. És important que llegiu aquests punts amb atenció.

- Només podran assistir a l'acte les persones que han apadrinat arbres o arbustos o vulguin deixar el seu testimoni sobre la casella, degut a l'estat actual de la pandèmia no podem fer que sigui un acte obert a tot el poble.

- La plantació començarà a partir de les 10.00 h del diumenge i fins a les 13.00 h. Si algú no pot venir aquest dia, que es posi en contacte amb nosaltres.

- No espereu a última hora per venir a plantar els arbres/arbustos.

- Cal que vingueu amb el vostre grup de convivència a plantar els arbres, cal que evitem barrejar més de dos grups de convivència diferents durant la plantació.

- En arribar al terreny de la casella, aneu fins a l'edifici on trobareu una taula amb gel per desinfectar-vos les mans i també algú de l'organització que us donarà les instruccions per realitzar la plantada dels arbres/arbustos que heu apadrinat.

- Haureu de dur en tot moment posada la mascareta i només es permetrà l'accés a l'edifici de la casella a les persones que vulguin deixar el seu testimoni, individualment o per grups de convivència, en una de les sales que habilitarem.

- Us agrairíem que vingueu al terreny de la Casella a peu o amb bici. Si ho heu de fer amb cotxe, no aparqueu a la vorera de davant de la Casella.

- Sempre que pugueu, porteu els vostres estris per realitzar la plantada, recomanem xapos i aixolets.

- Per evitar aglomeracions, l'organització regarà els arbres el mateix dia de la plantació a la tarda o l'endemà.


Moltes gràcies per la vostra comprensió, fem que dins de les possibilitats, sigui un dia fantàstic!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CONSULTA POPULAR - LA CASELLA DE TORREGROSSA

Com ja sabeu, una de les finalitats de l'associació Fem Llavor és conservar, millorar i crear més espais verds a Torregrossa. És per això que hem aprofitat l’oportunitat que ens ha donat l'Ajuntament de Torregrossa per intervenir a l'espai on hi ha l'antiga casella del subcanal i el seu entorn. Actualment aquest espai està abandonat i nosaltres proposem adequar la casella per a què tingui finalitats d'associacionisme. També proposem intervenir en l'entorn per crear una zona segura (donat a la proximitat amb la Ronda Nord), arbrada i social on s'hi puguin fer trobades gastronòmiques i rutes verdes tot gaudint d'un espai natural. Ara estem en un punt on ens agradaria escoltar la vostra veu sobre aquest projecte, i és per això que obrim aquesta consulta popular. La consulta s'obrirà el dia 17/06/2020 fins el dia 24/06/2020 per a totes les persones que hi vulguin participar. Aquesta consulta està oberta a tothom, visqui o no visqui a Torregrossa

Els resultats de la Consulta Popular sobre la Casella de Torregrossa

Moltes gràcies per la vostra participació!