Passa al contingut principal

Planificació de la plantació dels arbres apadrinats el proper diumenge 28 de febrer

Moltes gràcies per haver apadrinat un arbre del nou espai verd de la Casella de Torregrossa!

Us enviem aquest correu per planificar el dia de la plantada dels arbres/arbustos de totes i tots els que heu apadrinat un arbre el pròxim dia 28/02/2021 al mateix terreny de la Casella de Torregrossa. És important que llegiu aquests punts amb atenció.

- Només podran assistir a l'acte les persones que han apadrinat arbres o arbustos o vulguin deixar el seu testimoni sobre la casella, degut a l'estat actual de la pandèmia no podem fer que sigui un acte obert a tot el poble.

- La plantació començarà a partir de les 10.00 h del diumenge i fins a les 13.00 h. Si algú no pot venir aquest dia, que es posi en contacte amb nosaltres.

- No espereu a última hora per venir a plantar els arbres/arbustos.

- Cal que vingueu amb el vostre grup de convivència a plantar els arbres, cal que evitem barrejar més de dos grups de convivència diferents durant la plantació.

- En arribar al terreny de la casella, aneu fins a l'edifici on trobareu una taula amb gel per desinfectar-vos les mans i també algú de l'organització que us donarà les instruccions per realitzar la plantada dels arbres/arbustos que heu apadrinat.

- Haureu de dur en tot moment posada la mascareta i només es permetrà l'accés a l'edifici de la casella a les persones que vulguin deixar el seu testimoni, individualment o per grups de convivència, en una de les sales que habilitarem.

- Us agrairíem que vingueu al terreny de la Casella a peu o amb bici. Si ho heu de fer amb cotxe, no aparqueu a la vorera de davant de la Casella.

- Sempre que pugueu, porteu els vostres estris per realitzar la plantada, recomanem xapos i aixolets.

- Per evitar aglomeracions, l'organització regarà els arbres el mateix dia de la plantació a la tarda o l'endemà.


Moltes gràcies per la vostra comprensió, fem que dins de les possibilitats, sigui un dia fantàstic!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CAMINADA A LA LLUM DE LA LLUNA - 23 JULIOL 2021 - LA CASELLA DE TORREGROSSA

L'ajuntament de Torregrossa juntament amb l'associació Fem Llavor han organitzat l'edició 2021 de la caminada de la llum de la lluna que es celebra de manera anual en aquesta població. Aquesta caminada tindrà lloc el proper dia 23 de juliol de 2021 a les 21.30 h de la nit a la casella del poble.  L'activitat és gratuïta però totes les persones que hi vulguin participar hauran de formalitzar la seva inscripció en el següent enllaç:  INSCRIPCIONS Per aquesta edició, l'associació Fem Llavor ha preparat dos recorreguts de 4 i 8 quilòmetres que podeu veure a continuació:  El recorregut de 4 km El recorregut de 8 km En aquesta edició de la caminada de la llum de la lluna no hi haurà avituallaments intermedis, pel que recomanem que cadascú es porti l'aigua que necessitarà per completar el recorregut de casa.  També demanem precaució en els trams en que els recorreguts passen pel costat del canal d'Urgell i el desaigüe de Juneda i Torregrossa, respecteu i mantingueu

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ A LA CÀPSULA "DESCOBREIX I TASTA: EL MÓN DE L'OLI D'OLIVA VERGE EXTRA"

  INSCRIPCIONS A LA CÀPSULA INFORMATIVA GRATUÏTES PERÒ LIMITADES, 1 FORMULARI PER PERSONA

Formulari d'inscripció al tast de tapes gurmet de plantes del nostre terme

INSCRIVIU-VOS-HI FENT CLIC EN AQUEST ENLLAÇ   INSCRIVIU-VOS-HI FENT CLIC EN AQUEST ENLLAÇ