Passa al contingut principal

CAMINADA A LA LLUM DE LA LLUNA - 23 JULIOL 2021 - LA CASELLA DE TORREGROSSA

L'ajuntament de Torregrossa juntament amb l'associació Fem Llavor han organitzat l'edició 2021 de la caminada de la llum de la lluna que es celebra de manera anual en aquesta població. Aquesta caminada tindrà lloc el proper dia 23 de juliol de 2021 a les 21.30 h de la nit a la casella del poble. 

L'activitat és gratuïta però totes les persones que hi vulguin participar hauran de formalitzar la seva inscripció en el següent enllaç: INSCRIPCIONS

Per aquesta edició, l'associació Fem Llavor ha preparat dos recorreguts de 4 i 8 quilòmetres que podeu veure a continuació: 

El recorregut de 4 km


El recorregut de 8 km


En aquesta edició de la caminada de la llum de la lluna no hi haurà avituallaments intermedis, pel que recomanem que cadascú es porti l'aigua que necessitarà per completar el recorregut de casa. 

També demanem precaució en els trams en que els recorreguts passen pel costat del canal d'Urgell i el desaigüe de Juneda i Torregrossa, respecteu i mantingueu una distància prudencial entre vosaltres i el canal. 

El recorregut estarà marcat amb guix i alguna estaca però recomanem que porteu una llanterna per poder identificar el pas del recorregut. Si teniu algun aparell GPS o algun smart watch que us permet llegir arxius GPX, us podeu descarregar els tracks en aquest enllaç: CAMINADA A LA LLUM DE LA LLUNA

Per tal que tot funcioni correctament i tots puguem gaudir d’un gran vespre d’estiu en comunitat, us demanen que llegiu el reglament que trobareu a continuació. Com a participants en l’activitat, us comprometeu a respectar-lo. Moltes gràcies per la vostra col·laboració. Entre tots aconseguirem que sigui una nit memorable.

REGLAMENT

-       Recorreguts

La Caminada a la llum de la lluna transcorre per pistes i camins del terme de Torregrossa, alguns dels quals són banquetes del Canal d’Urgell. Aquests camins, pistes i banquetes no tenen dificultat tècnica. En el cas de les banquetes, tant l’associació Fem Llavor com l’Ajuntament demanem precaució al passar-hi. Recordem que no hi ha cap barana que separi el camí de la banqueta i cal respectar una distància prudent per tal d’evitar caure al canal. Tots els camins, pistes i banquetes són aptes per carrets de roda alta (no obstant, no són aptes per carrets de ciutat).

Per aquesta edició l’associació Fem Llavor ha preparat dos recorreguts: un de 4 km i l’altre de 8 km; ambdós estaran degudament senyalitzats. Els dos recorreguts tenen sortida i arribada a la casella de Torregrossa, on recentment l’associació Fem Llavor va organitzar una plantada d’arbres amb la participació oberta a tota la ciutadania de Torregrossa.

-          Inscripcions

Aquesta és una activitat gratuïta promoguda per l’ajuntament de Torregrossa i organitzada per l’associació Fem Llavor. Tot i ser una activitat sense cost per als participants, tant l’ajuntament com l’associació necessitem tenir un número estimat de les persones que hi prendran part. És per aquesta raó que s’ha habilitat un formulari d’inscripció. Aquest formulari estarà obert des del dia 19/07/2021 a les 12.00 h fins al dia 23/07/2021 a les 12.00 h. Tothom qui en tingui ganes, encara que no s’hagi inscrit, podrà participar a la caminada, però ni l’ajuntament ni l’associació poden garantir que hi hagi prou existències de l’obsequi i/o el gelat que és previst lliurar als participants que sí s’hagin inscrit al final de la caminada.

-          Avituallaments

Degut a l’actual situació d’emergència sanitària per la COVID-19, s’han reduït els avituallaments que normalment es preparen en aquest tipus d’activitats i només es farà l’avituallament final on es donarà un gelat i un obsequi.

És per aquesta raó que recomanem a tots els participants que es portin de casa l’aigua necessària per realitzar el recorregut amb comoditat. Recomanem portar un mínim de mig litre d’aigua.

-          Una caminada eco-responsable

No està permès abandonar deixalles a la natura.

S’ha de seguir estrictament el recorregut marcat sense utilitzar dreceres.

L’organització farà servir, sempre que sigui possible, material reutilitzable o reciclable i procedirà a la recollida de tot el material utilitzat per al marcatge i abalisament el mateix dia de l’activitat.

La comunicació sobre paper estarà reduïda al mínim, privilegiant el suport electrònic.

-          Equip recomanat

Telèfon mòbil.

Frontal o llanterna – recordem que és una caminada nocturna.

Pals per caminar.

-           Meteorologia

En cas de condicions meteorològiques adverses, l’organització es reserva el dret de modificar el recorregut, l’hora de sortida de l’activitat, o fins i tot anul·lar-la. En cas que s’hagués d’anular,  els organitzadors buscaran una data alternativa.Comentaris

 1. Hola, aquesta activitat la poden realitzar nens? 4 i 6 anys. Gràcies!

  ResponElimina
 2. Hola Alicia, el recorregut curt potser seria el més indicat per nens, té 4 quilòmetres i sense desnivell positiu acumulat, és molt pla.
  No et sabríem dir si la distància és adequada per les edats que ens indiques ja que no coneixem als nens/nenes que tenen aquesta edat. Han caminat mai abans aquestes distàncies? Creus que ho podran fer?
  Esperem haver-te solucionat la pregunta. Salut!

  ResponElimina
 3. Hola soc el Ram de Borges vindre, el formulari no hem deixa inscriurem.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Planificació de la plantació dels arbres apadrinats el proper diumenge 28 de febrer

Moltes gràcies per haver apadrinat un arbre del nou espai verd de la Casella de Torregrossa! Us enviem aquest correu per planificar el dia de la plantada dels arbres/arbustos de totes i tots els que heu apadrinat un arbre el pròxim dia 28/02/2021 al mateix terreny de la Casella de Torregrossa. És important que llegiu aquests punts amb atenció. - Només podran assistir a l'acte les persones que han apadrinat arbres o arbustos o vulguin deixar el seu testimoni sobre la casella, degut a l'estat actual de la pandèmia no podem fer que sigui un acte obert a tot el poble. - La plantació començarà a partir de les 10.00 h del diumenge i fins a les 13.00 h. Si algú no pot venir aquest dia, que es posi en contacte amb nosaltres. - No espereu a última hora per venir a plantar els arbres/arbustos. - Cal que vingueu amb el vostre grup de convivència a plantar els arbres, cal que evitem barrejar més de dos grups de convivència diferents durant la plantació. - En arribar al terreny de la c

Celebrem la Setmana de la natura a Torregrossa!

En el context de la setmana de la natura >> https://setmananatura.cat/  << l' Ajuntament de Torregrossa i Fem Llavor estan preparant una activitat a la Plaça Catalunya (al costat del laberint) per acabar les feines que teníem previst fer abans del confinament amb la Plantada de l'equinocci de primavera.  Aquesta activitat tindrà lloc el proper dia 10/10/2020 i estarà oberta a tot el poble amb inscripció prèvia i gratuïta .  Horaris dia 10/10/2020 09.45 h - Trobada a la Plaça Catalunya de Torregrossa, al costat del laberint. 10.00 h - Inici de l'activitat amb la poda i arranjament de les oliveres. 11.30 h a 13.00 h - Arranjament de la base dels lledoners i oliveres, reg i plantació d'herbes aromàtiques. Arranjament del laberint.  També podrem regar totes les plantes, herbes i arbres amb la nova font que s'instal·larà en aquesta plaça. Els infants poden portar pales i galledes per arranjar el laberint i els adults aixolets. Aquesta activitat complirà amb