Passa al contingut principal

Apadrina un arbre!

 

PARC TEMÀTIC DE LA CASELLA DE TORREGROSSA


Presentem la posada en marxa d’un projecte que en els darrers mesos hem estat treballant en col·laboració amb l’Ajuntament del nostre municipi i l’assessorament tècnic de l’Arboretum de Lleida.


Aquest comporta la recuperació d’una zona del casc urbà per a que, a més d’oferir un espai natural per al lleure i gaudi, compleixi també una funció didàctica.A la zona més propera a la casella hi plantarem una mostra representativa d’arbres propis de les banquetes dels canals d’Urgell (18 en total).

A la zona més allunyada, i organitzats per àmbits, hi plantarem arbres i vegetació baixa propis de les nostres terres abans de l’arribada de l’aigua del canal (20 en total).

Delimitant tota la zona, 10 arbres més i 50 arbustos que acabaran formant una tanca vegetal.


La plantació serà els dies 27 i 28 de febrer de 2021 i pots participar de 3 maneres diferents:

  • Apadrinant un arbre, nosaltres ens cuidarem de plantar-lo
  • Apadrinant i participant en la seva plantació els dies 27 i 28 de febrer
  • Participant en les tasques de plantació dels arbres (per raons de la COVID necessitem tenir un registre d'assistència)


T’agradaria participar?


EMPLENA AQUEST FORMULARI I FEM LLAVOR ENTRE TOTS!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CONSULTA POPULAR - LA CASELLA DE TORREGROSSA

Com ja sabeu, una de les finalitats de l'associació Fem Llavor és conservar, millorar i crear més espais verds a Torregrossa. És per això que hem aprofitat l’oportunitat que ens ha donat l'Ajuntament de Torregrossa per intervenir a l'espai on hi ha l'antiga casella del subcanal i el seu entorn. Actualment aquest espai està abandonat i nosaltres proposem adequar la casella per a què tingui finalitats d'associacionisme. També proposem intervenir en l'entorn per crear una zona segura (donat a la proximitat amb la Ronda Nord), arbrada i social on s'hi puguin fer trobades gastronòmiques i rutes verdes tot gaudint d'un espai natural. Ara estem en un punt on ens agradaria escoltar la vostra veu sobre aquest projecte, i és per això que obrim aquesta consulta popular. La consulta s'obrirà el dia 17/06/2020 fins el dia 24/06/2020 per a totes les persones que hi vulguin participar. Aquesta consulta està oberta a tothom, visqui o no visqui a Torregrossa

Els resultats de la Consulta Popular sobre la Casella de Torregrossa

Moltes gràcies per la vostra participació!

Planificació de la plantació dels arbres apadrinats el proper diumenge 28 de febrer

Moltes gràcies per haver apadrinat un arbre del nou espai verd de la Casella de Torregrossa! Us enviem aquest correu per planificar el dia de la plantada dels arbres/arbustos de totes i tots els que heu apadrinat un arbre el pròxim dia 28/02/2021 al mateix terreny de la Casella de Torregrossa. És important que llegiu aquests punts amb atenció. - Només podran assistir a l'acte les persones que han apadrinat arbres o arbustos o vulguin deixar el seu testimoni sobre la casella, degut a l'estat actual de la pandèmia no podem fer que sigui un acte obert a tot el poble. - La plantació començarà a partir de les 10.00 h del diumenge i fins a les 13.00 h. Si algú no pot venir aquest dia, que es posi en contacte amb nosaltres. - No espereu a última hora per venir a plantar els arbres/arbustos. - Cal que vingueu amb el vostre grup de convivència a plantar els arbres, cal que evitem barrejar més de dos grups de convivència diferents durant la plantació. - En arribar al terreny de la c