Passa al contingut principal

Apadrina un arbre!

 

PARC TEMÀTIC DE LA CASELLA DE TORREGROSSA


Presentem la posada en marxa d’un projecte que en els darrers mesos hem estat treballant en col·laboració amb l’Ajuntament del nostre municipi i l’assessorament tècnic de l’Arboretum de Lleida.


Aquest comporta la recuperació d’una zona del casc urbà per a que, a més d’oferir un espai natural per al lleure i gaudi, compleixi també una funció didàctica.



A la zona més propera a la casella hi plantarem una mostra representativa d’arbres propis de les banquetes dels canals d’Urgell (18 en total).

A la zona més allunyada, i organitzats per àmbits, hi plantarem arbres i vegetació baixa propis de les nostres terres abans de l’arribada de l’aigua del canal (20 en total).

Delimitant tota la zona, 10 arbres més i 50 arbustos que acabaran formant una tanca vegetal.


La plantació serà els dies 27 i 28 de febrer de 2021 i pots participar de 3 maneres diferents:

  • Apadrinant un arbre, nosaltres ens cuidarem de plantar-lo
  • Apadrinant i participant en la seva plantació els dies 27 i 28 de febrer
  • Participant en les tasques de plantació dels arbres (per raons de la COVID necessitem tenir un registre d'assistència)


T’agradaria participar?


EMPLENA AQUEST FORMULARI I FEM LLAVOR ENTRE TOTS!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CAMINADA A LA LLUM DE LA LLUNA - 23 JULIOL 2021 - LA CASELLA DE TORREGROSSA

L'ajuntament de Torregrossa juntament amb l'associació Fem Llavor han organitzat l'edició 2021 de la caminada de la llum de la lluna que es celebra de manera anual en aquesta població. Aquesta caminada tindrà lloc el proper dia 23 de juliol de 2021 a les 21.30 h de la nit a la casella del poble.  L'activitat és gratuïta però totes les persones que hi vulguin participar hauran de formalitzar la seva inscripció en el següent enllaç:  INSCRIPCIONS Per aquesta edició, l'associació Fem Llavor ha preparat dos recorreguts de 4 i 8 quilòmetres que podeu veure a continuació:  El recorregut de 4 km El recorregut de 8 km En aquesta edició de la caminada de la llum de la lluna no hi haurà avituallaments intermedis, pel que recomanem que cadascú es porti l'aigua que necessitarà per completar el recorregut de casa.  També demanem precaució en els trams en que els recorreguts passen pel costat del canal d'Urgell i el desaigüe de Juneda i Torregrossa, respecteu i mantingueu

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ A LA CÀPSULA "DESCOBREIX I TASTA: EL MÓN DE L'OLI D'OLIVA VERGE EXTRA"

  INSCRIPCIONS A LA CÀPSULA INFORMATIVA GRATUÏTES PERÒ LIMITADES, 1 FORMULARI PER PERSONA

Formulari d'inscripció al tast de tapes gurmet de plantes del nostre terme

INSCRIVIU-VOS-HI FENT CLIC EN AQUEST ENLLAÇ   INSCRIVIU-VOS-HI FENT CLIC EN AQUEST ENLLAÇ