Passa al contingut principal

Rutes pel terme de Torregrossa #4

Des de l'associació Fem Llavor us volem facilitar un seguit de rutes per fer esport (de forma individual) pel terme de Torregrossa. Totes les rutes tindran inici i final a la Casella del Canal de Torregrossa. Demanem precaució a l'hora de creuar la Ronda en aquell punt.

La tercera ruta que us proposem és també de 10 quilòmetres que es pot fer en totes les modalitats d'esport que volgueu, una ruta circular en sentit horari que passa per la Ronda Nord del poble, gira a la dreta cap al camí de la partida de la Cometa, segueix cap al Tossal de les Arcades cap a les Carreteres per les Cadolles cap a la Séquia de la Serra, seguim la sèquia durant uns poc metres fins arribar a la partida de lo Barranc on iniciem el descens cap al canal auxiliar, girarem a l'esquerra i seguim la banqueta aigües avall fins al camí del Reguer on girarem a l'esquerra fins a la Casella del canal.

Podeu fer clic al següent enllaç per obrir aquesta ruta directament al vostre dispositiu mòbil amb l'aplicació de Google Maps:

Enllaç Google Maps

Recordeu que encara estem en l'estat d'alarma i que cal seguir unes normes que podeu consultar en aquest enllaç - DESPLAÇAMENTS PER PASSEJAR I FER ESPORT

Recordeu que no cal fer experiments, si no heu fet mai la distància que us plantegem, no cal que ho proveu ara, comenceu per una ruta més curta i aneu progressant poc a poc, tenim temps.

Fem Llavor declina tota responsabilitat pel que fa a accidents o altres perjudicis que pugui comportar a la gent que decideixi fer aquesta ruta abans, durant i després d’efectuar-se.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CAMINADA A LA LLUM DE LA LLUNA - 23 JULIOL 2021 - LA CASELLA DE TORREGROSSA

L'ajuntament de Torregrossa juntament amb l'associació Fem Llavor han organitzat l'edició 2021 de la caminada de la llum de la lluna que es celebra de manera anual en aquesta població. Aquesta caminada tindrà lloc el proper dia 23 de juliol de 2021 a les 21.30 h de la nit a la casella del poble.  L'activitat és gratuïta però totes les persones que hi vulguin participar hauran de formalitzar la seva inscripció en el següent enllaç:  INSCRIPCIONS Per aquesta edició, l'associació Fem Llavor ha preparat dos recorreguts de 4 i 8 quilòmetres que podeu veure a continuació:  El recorregut de 4 km El recorregut de 8 km En aquesta edició de la caminada de la llum de la lluna no hi haurà avituallaments intermedis, pel que recomanem que cadascú es porti l'aigua que necessitarà per completar el recorregut de casa.  També demanem precaució en els trams en que els recorreguts passen pel costat del canal d'Urgell i el desaigüe de Juneda i Torregrossa, respecteu i mantingueu

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ A LA CÀPSULA "DESCOBREIX I TASTA: EL MÓN DE L'OLI D'OLIVA VERGE EXTRA"

  INSCRIPCIONS A LA CÀPSULA INFORMATIVA GRATUÏTES PERÒ LIMITADES, 1 FORMULARI PER PERSONA

Formulari d'inscripció al tast de tapes gurmet de plantes del nostre terme

INSCRIVIU-VOS-HI FENT CLIC EN AQUEST ENLLAÇ   INSCRIVIU-VOS-HI FENT CLIC EN AQUEST ENLLAÇ