Passa al contingut principal

Rutes pel terme de Torregrossa #4

Des de l'associació Fem Llavor us volem facilitar un seguit de rutes per fer esport (de forma individual) pel terme de Torregrossa. Totes les rutes tindran inici i final a la Casella del Canal de Torregrossa. Demanem precaució a l'hora de creuar la Ronda en aquell punt.

La tercera ruta que us proposem és també de 10 quilòmetres que es pot fer en totes les modalitats d'esport que volgueu, una ruta circular en sentit horari que passa per la Ronda Nord del poble, gira a la dreta cap al camí de la partida de la Cometa, segueix cap al Tossal de les Arcades cap a les Carreteres per les Cadolles cap a la Séquia de la Serra, seguim la sèquia durant uns poc metres fins arribar a la partida de lo Barranc on iniciem el descens cap al canal auxiliar, girarem a l'esquerra i seguim la banqueta aigües avall fins al camí del Reguer on girarem a l'esquerra fins a la Casella del canal.

Podeu fer clic al següent enllaç per obrir aquesta ruta directament al vostre dispositiu mòbil amb l'aplicació de Google Maps:

Enllaç Google Maps

Recordeu que encara estem en l'estat d'alarma i que cal seguir unes normes que podeu consultar en aquest enllaç - DESPLAÇAMENTS PER PASSEJAR I FER ESPORT

Recordeu que no cal fer experiments, si no heu fet mai la distància que us plantegem, no cal que ho proveu ara, comenceu per una ruta més curta i aneu progressant poc a poc, tenim temps.

Fem Llavor declina tota responsabilitat pel que fa a accidents o altres perjudicis que pugui comportar a la gent que decideixi fer aquesta ruta abans, durant i després d’efectuar-se.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Planificació de la plantació dels arbres apadrinats el proper diumenge 28 de febrer

Moltes gràcies per haver apadrinat un arbre del nou espai verd de la Casella de Torregrossa! Us enviem aquest correu per planificar el dia de la plantada dels arbres/arbustos de totes i tots els que heu apadrinat un arbre el pròxim dia 28/02/2021 al mateix terreny de la Casella de Torregrossa. És important que llegiu aquests punts amb atenció. - Només podran assistir a l'acte les persones que han apadrinat arbres o arbustos o vulguin deixar el seu testimoni sobre la casella, degut a l'estat actual de la pandèmia no podem fer que sigui un acte obert a tot el poble. - La plantació començarà a partir de les 10.00 h del diumenge i fins a les 13.00 h. Si algú no pot venir aquest dia, que es posi en contacte amb nosaltres. - No espereu a última hora per venir a plantar els arbres/arbustos. - Cal que vingueu amb el vostre grup de convivència a plantar els arbres, cal que evitem barrejar més de dos grups de convivència diferents durant la plantació. - En arribar al terreny de la c

Celebrem la Setmana de la natura a Torregrossa!

En el context de la setmana de la natura >> https://setmananatura.cat/  << l' Ajuntament de Torregrossa i Fem Llavor estan preparant una activitat a la Plaça Catalunya (al costat del laberint) per acabar les feines que teníem previst fer abans del confinament amb la Plantada de l'equinocci de primavera.  Aquesta activitat tindrà lloc el proper dia 10/10/2020 i estarà oberta a tot el poble amb inscripció prèvia i gratuïta .  Horaris dia 10/10/2020 09.45 h - Trobada a la Plaça Catalunya de Torregrossa, al costat del laberint. 10.00 h - Inici de l'activitat amb la poda i arranjament de les oliveres. 11.30 h a 13.00 h - Arranjament de la base dels lledoners i oliveres, reg i plantació d'herbes aromàtiques. Arranjament del laberint.  També podrem regar totes les plantes, herbes i arbres amb la nova font que s'instal·larà en aquesta plaça. Els infants poden portar pales i galledes per arranjar el laberint i els adults aixolets. Aquesta activitat complirà amb

Els resultats de la Consulta Popular sobre la Casella de Torregrossa

Moltes gràcies per la vostra participació!