Passa al contingut principal

Celebrem la Setmana de la natura a Torregrossa!

En el context de la setmana de la natura >> https://setmananatura.cat/ << l' Ajuntament de Torregrossa i Fem Llavor estan preparant una activitat a la Plaça Catalunya (al costat del laberint) per acabar les feines que teníem previst fer abans del confinament amb la Plantada de l'equinocci de primavera. 

Aquesta activitat tindrà lloc el proper dia 10/10/2020 i estarà oberta a tot el poble amb inscripció prèvia i gratuïta

Horaris dia 10/10/2020

09.45 h - Trobada a la Plaça Catalunya de Torregrossa, al costat del laberint.
10.00 h - Inici de l'activitat amb la poda i arranjament de les oliveres.
11.30 h a 13.00 h - Arranjament de la base dels lledoners i oliveres, reg i plantació d'herbes aromàtiques. Arranjament del laberint. 

També podrem regar totes les plantes, herbes i arbres amb la nova font que s'instal·larà en aquesta plaça. Els infants poden portar pales i galledes per arranjar el laberint i els adults aixolets.

Aquesta activitat complirà amb totes les mesures COVID pertinents, això implica que l'organització ha de saber els noms de les persones que assistiran a l'activitat. Recordem que l'ús de la mascareta serà obligatori i no es podran formar grups de més de sis persones, l'organització vetllarà perquè això no passi. 


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Formulari d'inscripció al tast de tapes gurmet de plantes del nostre terme

INSCRIVIU-VOS-HI FENT CLIC EN AQUEST ENLLAÇ   INSCRIVIU-VOS-HI FENT CLIC EN AQUEST ENLLAÇ

CAMINADA A LA LLUM DE LA LLUNA - 23 JULIOL 2021 - LA CASELLA DE TORREGROSSA

L'ajuntament de Torregrossa juntament amb l'associació Fem Llavor han organitzat l'edició 2021 de la caminada de la llum de la lluna que es celebra de manera anual en aquesta població. Aquesta caminada tindrà lloc el proper dia 23 de juliol de 2021 a les 21.30 h de la nit a la casella del poble.  L'activitat és gratuïta però totes les persones que hi vulguin participar hauran de formalitzar la seva inscripció en el següent enllaç:  INSCRIPCIONS Per aquesta edició, l'associació Fem Llavor ha preparat dos recorreguts de 4 i 8 quilòmetres que podeu veure a continuació:  El recorregut de 4 km El recorregut de 8 km En aquesta edició de la caminada de la llum de la lluna no hi haurà avituallaments intermedis, pel que recomanem que cadascú es porti l'aigua que necessitarà per completar el recorregut de casa.  També demanem precaució en els trams en que els recorreguts passen pel costat del canal d'Urgell i el desaigüe de Juneda i Torregrossa, respecteu i mantingueu

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ A LA CÀPSULA "DESCOBREIX I TASTA: EL MÓN DE L'OLI D'OLIVA VERGE EXTRA"

  INSCRIPCIONS A LA CÀPSULA INFORMATIVA GRATUÏTES PERÒ LIMITADES, 1 FORMULARI PER PERSONA